Söndag

Vi har legat o myst hela förmiddagen i sängen o kollat på repriser på tv'n. Saga har varit lugn. Hon är jätte duktig med att slappna av när vi gör det. Vilar när vi vilar, sover när vi sover. Visst busar hon o lever rövare=), men hon gör inga jäkelskap. Sladdar låter hon bli, skorna med, det är bara ibland nån gång som hon nafsar på en strumpa eller nåt liknande. Så än så länge är vi grymt nöjda och stolta över henne! Bra köp! hahaha

Ikväll kör vi sista föreställningen med "Pang Pang Du är Död!". Blandade känslor inför det.

Jätte skönt att det är över! Vi får tid och ork med annat vi vill göra, Jennifer och jag. Men samtidigt så kommer det ju att komma en PPD, som det alltid gör. (Post Production Depression). Vi har ju inte blivit det tajta gäng som en ensambel brukar bli vid en produktion. Det är jätte tråkigt, för man vet inte vilka intressanta individer som kan gömma sej i dom andra.... Hoppas verkligen att jag lyckas behålla kontakten med några stycken efter det här.

MEN! Det största just nu, förutom Saga, är våran nya lägenhet!!! Den femtonde flyttar vi in i en tvåa på 55 kvadrat på första våningen. En hörnlägenhet dessutom! Spännande som fan! Det är ju inte nåt vi kommer bo i forever liksom, utan det är en tillfällig lösning tills vi hittar ett hus. Eller tills vi har bestämt oss för vad vi vill med livet egentligen. 

Rörmokare kommer/vill jag inte vara för resten av mitt liv. Verkligen inte. 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar